середу, 26 травня 2021 р.

Нові книжки для дітей видавництва «Ранок».

                     Пропонуємо нові пізнавальні книжки для дітей молодшого віку, а для старшого — неймовірні пригоди від видавництва «Ранок». Сподіваємось, що ці книжки незабаром з'являться в нашій бібліотеці.


1. Акварельні історії. Білченя, яке шукало свою справу



Ран Ю. Акварельні історії. Білченя, яке шукало свою справу.-Харків: Ранок Дитяча література, 2021.-30 с, іл

https://www.ranok.com.ua/info-akvarelqni-istoriji-bilchenya-yake-shukalo-svoyu-spravu-30388.html

Що робити білченяті, якому набридла родинна справа — ховати горіхи? Дуже просто: обрати іншу! Для цього рішучому Туррі знадобиться попрацювати поштарем, будівником, порадником і багато ким ще. Лише після цього білченя знайде справу, що припаде йому до душі. Добра казка Юліти Ран й чарівні акварелі Жені Птиці подарують вам і малюку теплі миті родинного читання. Видання надруковано за кошти гранту інституційної підтримки.


2. Генетика для дітей. Дивовижний світ клітин



Ланда Н., Боерле П. Генетика для дітей. Дивовижний світ клітин.-Харків: Ранок Дитяча література, 2021.-36 с, іл.

https://www.ranok.com.ua/info-genetika-dlya-ditej-divovizhnij-svit-klitin-31305.html

Як пояснити дитині, якою є будова клітини тіла? Чи як наш організм бореться з вірусами? І чому діти такі схожі на своїх батьків? Гарна новина для тат і мам: про все це та багато іншого чомусик зможе прочитати у книгах «Генетика для дітей»! Автором серії є професор, відомий науковець у галузі біохімії та молекулярної біології, Патрік А.Боерле. А щоб книга була цікавою та зрозумілою для маленьких читачів, йому допомагав досвідчений автор дитячих науково-популярних книг Норберт Ланда.


3. Давайте помріємо! Кіт, я та кораблики



Масляк І. Давайте помріємо! Кіт, я та кораблики.-Харків: Ранок. Дитяча література,2021.-32 с, іл

https://www.ranok.com.ua/info-davajte-pomrijemo-kit-ya-ta-korabliki-30417.html

Любов, Щастя, Надiя, Мрiя, Вiра - це тi слова, що наповнюють наше життя свiтлом. Саме такi назви дали своїм паперовим корабликам Дiвчинка та Кiт - герої цiєї книжки. Їхнi кораблики вирушили в подорож, щоб принести радiсть i натхнення тому, до кого вони припливуть. Це iсторiя про доброту та нiжнiсть, про дружбу та любов.Видання надруковано за кошти гранту інституційної підтримки.


4. Мерф Звичайний і Остання П'ятірка. Книга 4



Джеймс Ґ. ,Сміт К. Мерф Звичайний і Остання П'ятірка. Книга 4.—Харків:Ранок.Дитяча література, 2021.- 368 с, іл

https://www.ranok.com.ua/info-merf-zvichajnij-i-ostannya-pyatirka-kniga-4-31325.html

Світ героїв зіткнувся з небаченою досі загрозою. Таємниця існування людей зі здібностями викрита, і тепер проти них постали не пара-трійка супер- лиходіїв, а тисячі людей по всій країні. Усе це — план Ніколаса Нокса, злого генія, який, здавалося, завжди був у тіні своїх напарників Нектара та Сороки, але насправді виношував власний план захоплення влади у світі. Він не припуститься помилки своїх попередників, тож першим прибере зі свого шляху Мерфа Звичайного та його Супернулів.


5. Рік на Бузиновій вулиці. Весна на Бузиновій вулиці



Баумбах М. Рік на Бузиновій вулиці. Весна на Бузиновій вулиці.-Харків:Ранок. Дитяча література, 2021.-128 с, іл

https://www.ranok.com.ua/info-rik-na-buzinovij-vulitsi-vesna-na-buzinovij-vulitsi-30980.html

Ця книга розповість вам про пригоди п’ятьох друзів, які мешкають в одному будинку на Бузиновій вулиці. Кожен новий день приносить їм веселощі, цікаві пригоди й життєві уроки. А ще маленькі й великі радощі, із яких і складається щасливе дитинство: першоквітневі жарти, святкування Великодня, карнавал… Розгортай книгу та насолоджуйся затишними історіями про справжню дружбу, доброту та взаємодопомогу.


6. Цікавинки про дорослішання. Як у Крокодильчика випав зуб



Кастел Е.,Ендерсбі Ф. Цікавинки про дорослішання. Як у Крокодильчика випав зуб.- Харків: Ранок. Дитяча література, 2021.-36 с, іл

https://www.ranok.com.ua/info-tsikavinki-pro-doroslishannya-yak-u-krokodilqchika-vipav-zub-30977.html

У вашої дитини почав хитатися молочний зуб і йому страшно? Малюк боїться води? Його складно укласти спати? З цими та іншими труднощами дорослішання вам допоможе впоратися серія книжок Цікавинки про дорослішання. Слухаючи цікаві  історії про чотирьох друзів, співпереживаючи їм, дитині буде простіше позбавитися своїх проблем, тому що кожна книжка має справжній терапевтичний ефект! До серії книг також входять книжки: Як Слоник боявся води, Як Тигрик вчився сортувати,Як Орангутанчик не хотів спати.


7.Готель Фламінго. Книга 1



Мілвей А. Готель Фламінго. Книга 1.-Харків: Ранок. Дитяча література, 2021.-192 с, іл

https://www.ranok.com.ua/ru/info-gotelq-flamingo-kniga-1-30916.html

Серія «Готель Фламінго» Алекса Мілвея захоплює із перших сторінок і нараз підносить настрій! У ній на читача чекають зворушливі та дотепні історії про пригоди Ганни та її команди, які навчать доброти, дружби, хоробрості, уміння не здаватися та інших важливих речей. А погляньте лише на ці милі та кумедні ілюстрації! Письменник Алекс Мілвей назвав цю книгу «сонячним світлом на полиці» — і це найкраще описує ті теплі емоції, які огорнуть вас після прочитання «Готелю Фламінго».

Немає коментарів:

Дописати коментар