середу, 5 травня 2021 р.

До уваги користувачів!

 До уваги користувачів!

З  5 травня 2021 року бібліотека працює у звачайному режимі. Обслуговування проводится за наступними правилами:

1. До приміщень бібліотек, де обслуговуються користувачі, допускаються лише відвідувачі у захисних масках, що закривають рот і ніс, та одноразових рукавичках.

2. Працівники бібліотек обслуговують користувачів, використовуючи засоби індивідуального захисту (захисні щитки та маски, одноразові  рукавички, антисептики).

3. Відвідувачі, які мають ознаки респіраторних захворювань, або підвищену температуру, до бібліотеки не допускаються.

4. Книги, які повернули користувачі  абонементу, обов’язково проходять карантин протягом 4 днів.

5. Тимчасово відмінено відкритий доступ користувачам  до фонду, що представлений  у читальному залі.  Для отримання таких документів необхідно звернутися до бібліотекаря.

6. Кількість осіб, що можуть одночасно перебувати в одному приміщенні,регулюється бібліотекарем і не може перевищувати 1 особи на 5м2.    Відвідувачам необхідно дотримуватися фізичної дистанції у 1,5 м.

7. Час перебування кожного відвідувача у читальному залі, або Інтернет-центрі не повинен перевищувати 1 годину. Після закінчення роботи кожного користувача проводиться санітарна обробка стола, стільця та комп’ютерної техніки.

8. Масові заходи, що проводяться у бібліотеках, можуть одночасно відвідувати  до 20 осіб із розрахунку 5м2    на кожну особу. Розміщення відвідувачів заходівздійснюється з вільними місцями поруч, спереду і позаду.

9. Щодня, відповідно графіка у бібліотеках проводиться провітрювання та санітарно-епідемічна обробка усіх поверхонь.


ЧЕКАЄМО  НА  ВАС!


Немає коментарів:

Дописати коментар