пʼятницю, 14 травня 2021 р.

До Міжнародного дня сім’ї — 15.05.

 


   Дерево тримається корінням, а людина сім‘єю. 

                                                                                         Народна мудрість. 

        

                Міжнародний день сім’ї —  один із міжнародних днів, що відзначається в системі Організації Об’єднаних Націй. Запровадження свята було викликано стурбованістю світової спільноти сучасним становищем родини та її значенням  у процесі виховання покоління, що підростає. Отже,20 вересня 1993р. відповідно до резолюції Генеральної Асамблеї ООН було запроваджено  Міжнародний день сім'ї, який святкується 15 травня. 

             


                 Це — один із найбільш приємних для всієї родини свят. І неважливо в якому статусі перебуває людина, і скільки їй років, адже цей день — прекрасна нагода згадати тих, хто тебе народив, тих кого ти полюбив, привів на світ чи  назвав своєю родиною.

 

                  Сім’я як основний елемент суспільства була і залишається берегинею людських цінностей, культури та історичної спадкоємності поколінь, чинником стабільності і розвитку. 

                   У всі часи по відношенню держави, а також по становищу  сім’ї  в суспільстві судили про розвиток країни. Це тому, що щасливий союз сім’ї і держави — необхідна запорука процвітання і добробуту її громадян. 



                    З  сім’ї починається життя людини, тут відбувається формування її як   громадянина. Вона  — джерело любові, поваги, солідарності та прихильності, то, на чому будується будь-яке цивілізоване суспільство, без чого не може існувати людина. Благополуччя родини — ось мірило розвитку і прогресу країни. 

     

             Пропонуємо підбірку літератури «В родинному колі»

       

   

                   Для батьків представляємо матеріали тематичного куточка                    

«Дорослим для дітей і про дітей» з тематичною картотекою 

«Батьківське довідкове бюро»( распредели красиво)

  


                                   і  надаємо інформацію 

   «Безпека дитини на дорозі: основні правила і рекомендації для батьків». 



Немає коментарів:

Дописати коментар