середу, 26 травня 2021 р.

Нові цікаві книжки від видавництва Старого Лева.





Пропонуємо вашій увазі нові цікаві книжки від Видавництва Старого Лева, які, сподіваємось, незабаром з'являться в нашій бібліотеці.

1. Вулиці. Прогулянка по наймальовничіших вулицях світу



Кассані М.Вулиці. Прогулянка по наймальовничіших вулицях світу.-Львів: Видавництво Старого Лева, 2021.- 40с, іл

https://starylev.com.ua/vulyci-progulyanka-po-naymalovnychishyh-vulycyah-svitu

Хтось скаже, що всі вулиці однакові. Але це не так! Є вулиці, вимощені бруківкою, пояких тече вода; білі вулиці та різнокольорові; проїжджі, тихі-тихі або такі, де вируєторговельне життя; є засніжені вулиці, а є — квіткові. Є вулиці, по яких ти просто гуляєш, зупиняєшся, щоб відпочити, де бавляться діти і зустрічаються нові люди…

Ця книжка — прогулянка найкрасивішими вулицями світу. Пройдися вуличками іпровулками на цих сторінках, і ти станеш справжнім мандрівником. Книгу видано за підтримки Інституту Рамона Ллулла


2. Емоції Ґастона. Я шаленію



Орелі.Ш Емоції Ґастона. Я шаленію.- Львів: Видавництво Старого Лева,2021.- 32, іл

https://starylev.com.ua/emociyi-gastona-ya-shaleniyu

Ґастон — це малий єдиноріг. Він такий, як і всі інші, або майже такий… Його веселкова грива змінює барви залежно від того, яку емоцію він відчуває! Сьогодні Ґастон почувається пречудесно! Він повсюди стрибає і шаленіє. За всяку ціну єдинорігнамагається привернути до себе увагу. А ще він вчиться використовувати всю свою енергію. Ці історії, адресовані наймолодшим читачам, навчать їх висловлювати свої емоції і керувати ними. До серії Емоції Ґастона також входять видання Я радію і Я сумую.


3. Сем, без проблем



Лущевська О. Сем, без проблем.-Львів: Видавництво Старого Лева, 2021.- 128, іл

https://starylev.com.ua/sem-bez-problem

Сем ходить на бальні танці і навіть виборює відзнаки. Проте одного дня тато вирішує,що хлопець мусить стати справжнім бійцем — і записує його в секцію рукопашного бою.І тут починаються справжні пригоди. Чи зможе Сем вистояти супроти значно сильнішого противника? Чи знайде свою партнерку з танців Ангелінку? Про все це дізнаються маленькі читачі, мандруючи сторінками цієї динамічної, сповненої гумору книжки, яка буде цікавою дітям віком 7+.


4. Місія Порятунок: ведмеді



Завалій Є.Місія Порятунок: ведмеді.-Львів: Видавництво Старого Лева,2021, 60 с, іл

https://starylev.com.ua/misiya-poryatunok-vedmedi

Маленьку ведмедицю Христю ловлять у лісі і змушують працювати в мандрівному цирку. Щоб Христя танцювала, її ставлять на гарячу платформу, тож вона змушена перебирати лапами під музику. Жорстокий дресирувальник байдужий до страждань тварин. Але на щастя, до цирку приходять зоозахисники і звільняють тварин з жахливих умов. Христя потрапляє у притулок, де інші ведмеді, яких визволили з неволі,розповідають їй свої сумні історії. Багато хто з них уже не здатен повернутися до життя в дикій природі. Але це не про Христю. Адже в Карпатах її чекають мама і брат…Книжна адресована дітям 6-8 років, однак може змусити переосмислити свої погляди навіть дорослих. Частина коштів від продажу книги іде на утримання притулку для ведмедів.


5. Емі і Таємний Клуб Супердівчат. Слідство під час канікул



Мєлех А. Емі і Таємний Клуб Супердівчат. Слідство під час канікул.-Львів: Видавництво Старого Лева,2021.-176 с, іл

https://starylev.com.ua/emi-i-tayemnyy-klub-superdivchat-slidstvo-pid-chas-kanikul

Уррра! Почалися канікули! Уже не треба рано вставати і щодня робити уроки! Емі,Флора, Фау та Франек їдуть у село Жаб’ячий Ріг до бабусі Емі. Літо в будиночку біля річки минає чудово: можна веселитися в саду, ходити по чорниці, будувати курінь і кататися верхи. Але в Таємному Клубі Супердівчат канікул не буває! Адже з бібліотеки Жаб’ячого Рогу кудись зникають книжки. Цікаво, чи це книгогризи постаралися, чи хтось навмисне вирішив завдати шкоди книгозбірні? Наші друзі беруться до справи! Чи вдасться їм розплутати і цю загадку? Аудиторія книги - юні читачі 6-8 років.


6. Я люблю йогу!



Берк Е.Я люблю йогу! .-Львів: Видавництво Старого Лева, 2021.- 64 с, іл

https://starylev.com.ua/ya-lyublyu-yogu

Кому в дитинстві не хотілося гарчати, як лев, пускати коріння, мов дерево, чи літати,наче птах? Чи важко стояти рівненько, як свічка? Або гойдатися, як човник у морі? Практикуючи йогу, можна уподібнюватися різним живим істотам дикої природи, як-от метелику чи верблюду, наслідувати форми улюблених предметів, або не бачених ніколи досі. У книзі також вміщено плакат із асанами, описаними у виданні.


7. Муся та бабуся



Кирпа Г.Муся та бабуся.-Львів: Видавництво Старого Лева, 2021.- 48 с, іл

https://starylev.com.ua/musya-ta-babusya

Нелегко живеться на вулиці котикам-безхатькам. Нема в кого згорнутися клубочком на колінах, нема кому заспівати муркотливої колискової чи з ким дивитися разом із вікна на дощ, натомість — холод, голод і мокрі босі лапки. Часом крихітне самотнє вуличне кошенятко може запримітити собі людину, з якою захоче прожити ціле життя. Так сталося і з маленькою Мусею, яка вибрала свою людину — Бабусю. Історію зворушливої дружби розповідає у своїй новій книжці відома письменниця і перекладачка Галина Кирпа.


Немає коментарів:

Дописати коментар