середу, 26 травня 2021 р.

Цікаві книжки для дітей видавництва А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА.

      Видавництво А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА продовжує радувати своїх читачів новими виданнями, як завжди цікавими і з прекрасними ілюстраціями. До вашої уваги —новинки 2020-2021 року! 

Сподіваємось, що ці книжки з'являться і в нашій бібліотеці.

1.Троє проти зла. Частина перша

Світ Я., Ярмусь Т. Троє проти зла. Частина перша.- Київ: А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА, 2021.-160 с, іл

https://store.ababahalamaha.com.ua/index.php/new-arrivals/troie-proty-zla.html

Головні герої цього захоплюючого мальопису (коміксу) Антон і Орест — двоє друзів-підлітків — надивилися мультиків, у яких їхні однолітки потрапляють у казкові світи. І от якогось дня вони й самі через телепорт змушені ринути в паралельний світ, щоб урятувати свого друга Романа. Там з ними трапиться   кілька сяких-таких пригод. А ще там, звісно, будуть казкові королівства, злі монстри, нові друзі і недруги... Що ще? Та —хай йому грець! — все може статися на їхньому шляху!

2. Різдвяна крамничка тітоньки Мальви

Дерманський С. Різдвяна крамничка тітоньки Мальви.-Київ: А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА,2020.- 56 с, іл

https://store.ababahalamaha.com.ua/index.php/new-arrivals/rizdviana-kramnychka-titonky-malvy.html

Жодного свята містяни не ждуть так завзято, як Різдва, коли в місті гамірно й безтурботно. Усе довкола повниться радісним сміхом, колядками, веселими голосами. А ще – казковими пахощами з чарівного фургончика тітоньки Мальви. Але цього року все може бути інакше, адже моторошна пані Мряка й підступний пан Крук вже почали втілювати в життя свій  зловісний план. І лише малий Тишко разом з вірною собачкою Кучугуркою можуть їх зупинити. Але чи вдасться їм повернути дідусеві-казкареві чарівну книгу і врятувати Різдво? Створили книжку два блискучі українські майстри пера і пензля Сашко Дерманський та Ростислав Попський.


3. Темний Лорд. Юнацькі роки

Томсон Дж. Темний Лорд. Юнацькі роки.- Київ: А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА, 2020 .-336 с, іл

https://store.ababahalamaha.com.ua/index.php/new-arrivals/temnyi-lord-yunatski-roky.html

На одній з автомобільних стоянок міста Білощитфілда знаходять знесиленого підлітка, який, до того ж, іще й втратив пам’ять.Насправді ж він усе чудово пам’ятає, а втратив лише страхітливу подобу і силу,   а також майже всі  магічні здібності, і змушений перебувати в личині звичайного підлітка. Бо ніякий він не Томмі Ллойд, а достеменний Темний Лорд, не здатний приховати потойбічної посмішки, від якої дорослих аж мороз продирає. Історію про Темного Лорда написав британський письменник і автор численних комп’ютерних ігор Джеймі Томсон. Свого часу він отримав премію іменіРоальда Дала, тому можете бути певні: книжка про Томмі Ллойда/Темного Лорда не так нажене на вас страху, як добряче розсмішить.


4. Мій Братик Мумія та Сфінкс Шакаби

Ментон.Т Мій Братик Мумія та Сфінкс Шакаби.- Київ: А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА, 2020.- 304 с, іл.

https://store.ababahalamaha.com.ua/index.php/new-arrivals/mii-bratyk-mumiia-ta-sfinks-shakaby.html

Думмі приймає рішення: якщо він ніколи не виросте і не буде фараоном, то принаймністане таким самим знаменитим, як його тато. Впевнений у своїх силах, він готуєтьсявзяти участь у дуже особливому конкурсі. Тим часом у Хооса свої плани. Десь на земнійкулі знаходиться могутня статуетка сфінкса Шакаби. Можливо, цей сфінкс зможевилікувати Думмі! Хоос будь що має його знайти. Але де ж його шукати? Какамба... хоч не на морському дні?!

5. Пароплави і Кити

Фалькович Г.Пароплави і Кити.-Київ: А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА, 2020.- 32 с, іл

https://store.ababahalamaha.com.ua/index.php/new-arrivals/paroplavy-i-kyty.html

Це книжка нових і найновіших віршів класика сучасної української дитячої літератури Григорія Фальковича. Яке щастя, що десь поряд з нами живе і активно творить цей неймовірний поет — мудрець, дотепник, жартівник і ніжний лірик, чиї дивовижні вірші запам’ятовуються майже з першого прочитання! Проілюстрували книжку двоє блискучих молодих митців — Яна Гранковська та Ростислав Попський.


6. Робот під прикриттям: мій перший рік серед людей

Едмондс Д. Фрейзер Б. Робот під прикриттям: мій перший рік серед людей.- Київ: А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА, 2020.- 298 с, іл

https://store.ababahalamaha.com.ua/index.php/robot-pid-prykryttiam.html

Робот під прикриттям: мій перший рік серед людей» — це книжка для школярівсереднього віку, у якій з теплотою і гумором досліджуються стосунки дитини-робота і звичайних дітей. Якщо супертехнологічна андроїдка Дотті зможе провести цілий рік серед людей, маскуючись під 12-річну школярку, вона здобуде для своїх творців багатомільйонну винагороду... Дотті відчайдушно намагається влитися в соціальне життя 7-го класу, але постійно втрапляє в кумедні халепи, які розсмішать читачів, а філософський підтекст, уплетений авторами в цю історію, розширить їхній світогляд. Щоб не дати себе викрити, Дотті застосовує на практиці все, чого навчилася від людей...


7. Мед і Паштет - фантастичні вітрогони

Чуб У. Мед і Паштет - фантастичні вітрогони.- Київ: А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА, 2020.- 240 с,іл

https://store.ababahalamaha.com.ua/index.php/med-i-pashtet.html

Кролик Паштет і ведмедик Мед — сердечні приятелі. Паштет — вправний кухар, якиймає чутливе до краси серце, а Мед — вдячний гурман, що носить за плечима рюкзак із сімейними реліквіями. На мотоциклі Хумасі друзяки мандрують світом — Франція, Карпати, півострів Зелених... Попереду в них — безліч пригод — іноді кумедних, а часом і жаскеньких. Стривайте, ось уже знову затарахкотів мотоцикл... Гайда за ними, за цими невгомонними вітрогонами, про яких так чудесно написала талановита молода письменниця Уляна Чуба.


Немає коментарів:

Дописати коментар