пʼятницю, 23 квітня 2021 р.

Інформація про нові цікаві українські видання:Книжки про тварин.

     

 Книжки про тварин — найкращий вибір для дошкільнят і читачів молодшого шкільного віку. 

             Представляємо цікаві книжки з чудовими ілюстраціями від українських та всесвітньо відомих авторів, а персонажі деяких з них вже добре знайомі дітлахам з мультфільмів. 


 Лаюк М. Ківі-ківі.— Київ: Видавництво Старого Лева, 2020. — 64 с. 



Ківі народився в неволі, бо раніше птахолови упіймали його батьків у Новій Зеландії — на їхній батьківщині. І хоч Ківі — птах, та літати він не може. Але це не перешкоджає втекти йому із зоопарку. Адже в нього міцні ноги, і він надзвичайно прудкий. Життя на свободі може бути і веселим, і небезпечним. Ківі — перспективний футболіст, один із найкращих у команді птахів. Але чи вдасться йому з друзями перемогти в матчі команду щурів? Читайте у захопливій пригодницькій книжці Мирослава Лаюка з чудовими ілюстраціями Ростислава Попського.

Мілвей А. Готель Фламінго.— Київ: Видавництво Ранок. Дитяча література, 2021.—192 с.: іл. 



Серія «Готель Фламінго» Алекса Мілвея захоплює із перших сторінок і нараз підносить настрій! У ній на читача чекають зворушливі та дотепні історії про пригоди Ганни та її команди, які навчать доброти, дружби, хоробрості, уміння не здаватися та інших важливих речей. А погляньте лише на ці милі та кумедні ілюстрації! Письменник Алекс Мілвей назвав цю книгу «сонячним світлом на полиці» — і це найкраще описує ті теплі емоції, які огорнуть вас після прочитання «Готелю Фламінго».

Поттер Б. Кролик Петрик та  інші історії: Повне зібрання казок. — Київ: Астролябія, 2019. — 352 с.: іл. 



Кролик Петрик, його двоюрідний братик Веня Вухань, білченя Горішок, жабун Ярема Рибалка, качка-калюжниця Джемка… Ці та інші персонажі казок Беатрікс Поттер (1866–1943), англійської дитячої письменниці й художниці, вже давно стали улюбленими книжковими героями маленьких британців, а також дітей усього світу. Рідкісна спостережливість і багата уява авторки дали їй змогу створити напрочуд вдало стилізовані й зворушливо олюднені óбрази звірят. Її маленькі герої не завжди слухаються старших, часто-густо встрявають у різні халепи — і все-таки щасливо з них виплутуються, часом вирушають у мандри і, безперечно, мудрішають...


Роальд Д.Фантастичний містер Лис.—Київ:А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА,2020.—120с.:іл



«Фантастичний містер Лис» — відома повість Роальда Дала про хитромудрого Лиса, який щовечора крадькома забігає по черзі до трьох противнючих фермерів за харчами для своєї родини. І ось фермери розробили план, як — БАХ! БАХ! БАБАХ! — застрелити містера Лиса. Та коли вони вже думали, що містер Лис ніяк не зможе врятуватися, у нього визрів свій фантастичний план...



Шатохін О. Найщасливіше Левеня. — Київ: Видавництво Старого Лева, 2021. — 40 с.: іл. 



Книга Олександра Шатохіна для найменьшої читацької аудиторії і вона має усі шанси стати найулюбленішою. У спекотній Африці живе Левеня, яке мріє бути музикантом. Але Тато-лев проти, адже вважає, що Левеня має стати царем звірів. А для цього мусить навчитися грізно гарчати, а не грати і співати. Невже Левеняті доведеться відмовитися від власної мрії?

            Сподіваємося, що наша інформація про всі представлені книжки була корисною. 



Немає коментарів:

Дописати коментар