пʼятницю, 23 квітня 2021 р.

Інформація про нові цікаві українські видання:Пригоди на сторінках книжок

 


   Представляємо цікаві пригодницькі книжки для дітей молодшого і середнього шкільного віку:

    

            Фрейзер Е. Д.  Робот під прикриттям: мій перший рік серед людей. — Київ: А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА, 2020. — 120с.: іл. 


Робот під прикриттям: мій перший рік серед людей» — це книжка для школярів середнього віку, у якій з теплотою і гумором досліджуються стосунки дитини-робота і звичайних дітей. Якщо супертехнологічна андроїдка Дотті зможе провести цілий рік серед людей, маскуючись під 12-річну школярку, вона здобуде для своїх творців багатомільйонну винагороду... Дотті відчайдушно намагається влитися в соціальне життя 7-го класу, але постійно втрапляє в кумедні халепи, які розсмішать читачів, а філософський підтекст, уплетений авторами в цю історію, розширить їхній світогляд. Щоб не дати себе викрити, Дотті застосовує на практиці все, чого навчилася від людей...


        

             Чуб У.  Мед і Паштет — фантастичні вітрогони. — Київ: А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА, 2020. — 240 с.: іл. 



Кролик Паштет і ведмедик Мед — сердечні приятелі. Паштет — вправний кухар, який має чутливе до краси серце, а Мед — вдячний гурман, що носить за плечима рюкзак із сімейними реліквіями. На мотоциклі Хумасі друзяки мандрують світом — Франція, Карпати, півострів Зелених... Попереду в них — безліч пригод — іноді кумедних, а часом і жаскеньких. Стривайте, ось уже знову затарахкотів мотоцикл... Гайда за ними, за цими невгомонними вітрогонами, про яких так чудесно написала талановита молода письменниця Уляна Чуба.




             Дал Р. Чарлі і великий скляний ліфт. — Київ: А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА,

2019. — 272 с.: іл. 



Роальда Дала називають одним з найбільших дитячих письменників ХХ століття і «літературним батьком» Джоан Ролінґ. «Чарлі і великий скляний ліфт» — карколомне продовження найпопулярнішої повісті Р. Дала «Чарлі і шоколадна фабрика» — однієї з тих книжок, які необхідно прочитати кожній дитині. Великий скляний ліфт, створений незрівнянним містером Віллі Вонкою, злітає у відкритий космос, і тут починається просто неймовірний сюжет..




           Маршал А. Шепіт на вітрі.— Київ: А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА,2020.— 224 с.: іл. 



Знаменита повість-казка відомого австралійського письменника Алана Маршалла про неймовірні пригоди Пітера та його друзів, з якими він потоваришував, коли шукав Прекрасну Принцесу. І саме друзі допомагають йому визволити її і одружитися з нею. З кожною доброю справою Пітер крок за кроком і сам стає Прекрасним Принцом...



             Роулінг  Дж. Фантастичні звірі і де їх шукати. — Київ: А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА, 2019. — 156 с.: іл. 



Роки видатних пригод та досліджень магіозоолога Ньюта Скамандера принесли плідні результати, які прийшлись до вподоби науковцям і були із захопленням сприйняті відьмами та чарівниками, а також стали доступними для маґлів на початку цього сторіччя. Завдяки розкішному яскраво ілюстрованому виданню читачі можуть вивчати магічну фауну п’яти континентів, не встаючи з власного зручного крісла. «Фантастичні звірі і де їх шукати» — це книга, яку мусять прочитати всі у Гоґвортсі!




             Нагадуємо, що останнім часом в цьому видавництві вийшли всі вісім книг всесвітнього бестселера британської письменниці Джоан Роулінг «Гаррі Поттер» у вигляді неймовірно красивих видань з ілюстраціями Джима Кея. Це чудовий привід познайомитися з творами найпопулярнішою дитячою письменницею початку третього тисячоліття для тих, хто ще не поринув у її чарівний світ, а для поттерманів — привід поповнити свою колекцію. 











Дивiться далi


Немає коментарів:

Дописати коментар