середу, 18 листопада 2020 р.

Всесвітній день дитини — 20.11.





Всесвітній день дитини щорічно святкують 20 листопада. Це свято було проголошено Генеральною Асамблеєю ООН 14 грудня 1954 року. 

Пропонуємо матеріал про дітей з надзвичайними здібностями, дітей-індиго. Термін — «діти-індиго» — був введений екстрасенсом Ненсі Енн Тепп для позначення обдарованих дітей, які, на її думку, мають ауру кольору індиго. Стверджується також, що « діти-індиго» є «новою расою людей».

Незвичайні діти з високим рівнем інтелекту народжувалися завжди. Леонардо да Вінчі, Амадей Моцарт, Вільям Джеймс Сідіс… Таких дітей називали вундеркіндами. Тепер весь світ заговорив про дітей-індиго. 

Пропонуємо інформаційну полицю

«Діти - індиго. Хто вони і звідки?»




У багатьох таких дітей виявляються паранормальні здібності: вміння пересувати предмети зусиллям волі, бачити внутрішні органи людей, читати книгу,не відкриваючи її,читати чужі думки тощо. 


За дітьми-індиго не тільки спостерігають, їх досліджують. Вчені з‘ясували, що у незвичайних дітей розвинені рівною мірою обидві півкулі головного мозку, що дозволяє використовувати 15% ресурсів мозку. (У звичайної людини цей показник дорівнює 7%). Все це допомагає їм не тільки блискавично засвоювати інформацію, а й приймати рішення, спираючись не лише на логіку і знання, а й на інтуїцію. 


Сучасні вчені фіксують різке зростання народження дітей-індиго. За підрахунками психологів, 50 років тому серед новонароджених їх було 1%, 30 років тому — 10%, а 15 років тому — вже 25%. 

Людство переходить в нову якість і питання лише в тому, скільки ще пройде часу, поки надприродні якості дітей-індиго стануть нормою. 



Немає коментарів:

Дописати коментар