пʼятниця, 10 листопада 2023 р.

Зустріч з групою "Трамплін" (виїзний захід) - 10.11.2023

           10 листопада у міському центрі комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю "Трамплін" 
Голосіївської філії № 3 відбулася зустріч Лариси Гарбар,   
працівниці бібліотеки імені Наталі Забіли для дітей з представниками Київського міського комунального центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю внаслідок інтелектуальних порушень "Трамплін".


Під час заходу пані Лариса розповіла про особливості  відзначення  прадавнього українського свята "Осінні Діди". Для кращого його візуального сприйняття  бібліотекарка підготувала тематичну осінню композицію - гарбузи різного розміру і кольору, домашній хліб, осінні квіти.  

        Після розповіді бібліотекарка провела  майстер-клас, де присутніх навчила,  як робити троянди з кленового листя, яке  вона назбирала напередодні і принесла з собою.  



 




     Так сталося, що на початку заходу пролунав сигнал повітряної тривоги, тому присутні вийшли у коридор, щоб виконати правило двох стін. Упродовж  тривоги, яка була тривалою, бібліотекарка спільно з присутніми  читали легенди, пов'язані з рослинним світом України та розгадували загадки про флору.


 Зустріч була змістовною, цікавою і насиченою емоціями. Представники Центру попросили спілкуватися з ними традиційно. До зустрічі!   
 

Немає коментарів:

Дописати коментар