четвер, 21 вересня 2023 р.

До Міжнародного дня Миру - 21.09. Мистецький захід "Голуб Миру"

З нагоди Міжнародного дня миру (21.09.) у бібліотеці ім.Наталі Забіли для дітей відбувся мистецький захід "Голуб миру".

У першій половині дня до бібліотеки завітали двоє братів Олексій і Тимур, які разом з бібліотекарем створили паперових голубів миру. Після цього вони взяли для прочитання нові книги. 

У другій половині дня до нас також прийшли  представники   Київського міського комунального центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю внаслідок інтелектуальних порушень "Трамплін".  

Бібліотекар їм розповіла про Міжнародний День миру встановлений резолюцією Генеральної Асамблеї ООН від 30.11.1982 року.

З нагоди цієї дати, один із присутніх, Олександр прочитав написаний ним вірш "Світ", у якому йдеться про те, скільки біди і горя завдає війна.

Решта  присутніх у залі читали віршовані твори на тему миру.

На майстер-класі  виготовляли символічних білих паперових голубів. Як сказала соціальний педагог Наталія Паламарчук: "Їхнім вихованцям важливо відвідувати бібліотеку, бо тут вони самостійно вчаться вибирати книги , для них важливо спілкуватися  з бібліотекарями і відвідувачами. Це сприяє кращій адапатції людей з інвалілідністю до оточуючого середовища". Попередньо, ми домовилися проводити подібні зустрічі у стінах бібліотеки ім. Наталії Забіли для дітей регулярно.  

 


Немає коментарів:

Дописати коментар