середу, 5 червня 2013 р.

«Острів – 2013»


9-й Фестиваль авторської пісні та поезії «Острів» імені Довлєта Кєлова - Фестиваль сучасного акустично музично-поетичного мистецтва, історії київської авторської пісні і поезії, традиційного творчого спілкування в концертних залах і на природі біля вогнища.

В неділю, 19 травня, у бібліотеці імені Наталі Забіли на заключному творчому вечорі фестивалю «Острів – 2013»– виступили гості та організатори. 
Учасники фестивалю отримали дипломи та книгу віршів Кєлова та спогадів його друзів, яка була презентована в. рамках фестивалю.






Диплом отримала заступник директора по роботі з дітьми Г. Растовецька та завідуюча бібліотекою І. Задонцева, головний бібліотекар з масової роботи З. Логвиненко.






Із задоволенням присутні слухали виступи киян О. Рубанського, О. Вороха, Т.Домиловської, І. Труфанової, В. Каденка та його дочки Катерини, О. Школьного, гостей фестивалю: О. Алексєєвої (м. Запоріжжя), Ю. Кіркіна (м. Кишинів) та інших. Робота «Мистецької вітальні» бібліотеки ім. Наталі Забіли спрямована на підтримку творчих ініціатив представників різних мистецьких жанрів і користуєть підтримкою киян та мешканців Голосієва.

Немає коментарів:

Дописати коментар